Geboorte Fotografie

Van harte gefeliciteerd, er is een kindje op komst!
Een bijzondere tijd en zo waardevol om dat op een mooie manier vast te leggen. Als moeder van 5 kinderen besef ik me dat maar al te goed.

Ik zal even kort iets over mijzelf vertellen. Mijn naam is Tessa, 35 jaar en samen met mijn man en onze 5 kinderen wonen wij in Apeldoorn. Ik ben al jaren actief als fotograaf en met mijn eigen bedrijf “Picessa photography” ben ik gespecialiseerd in zwangerschappen, newborn en gezinsfotografie.

Het is alsof je de tijd voor heel even stil zet en die momenten vast legt voor altijd.

Ik heb zelf totaal verschillende bevallingen gehad. Toen ik een kindje verloor tijdens de zwangerschap en dit door een fotograaf in het ziekenhuis werd vastgelegd besefte ik mij voor het eerst hoe veel foto’s kunnen betekenen. Ook tijdens mijn keizersnede zijn er foto’s gemaakt door personeel en daar ben ik tot op de dag van vandaag zo blij mee.

Tijdens een bevalling gebeurd er veel en gaat er ook veel langs je heen. Hoe mooi is het als je dit later op elk moment weer terug kunt halen en jouw bevalling in een verhaal van foto’s terug kunt kijken.

Elkaar leren kennen en een klik is van groot belang, een bevalling is immers een van de meest intieme momenten uit je leven.
Als jullie enthousiast zijn geworden schroom dan niet om contact met me op te nemen zodat we een kennismakingsgesprek kunnen inplannen.

Liefs Tessa

Mijn werkwijze

Kennismaking
Als jullie enthousiast zijn geworden na het lezen van de brochure plannen we een kennismakingsgesprek in.
Het is belangrijk om elkaar te leren kennen. De bevalling van je kindje is een ontzettend intiem moment en daarom is een klik belangrijk. Tijdens de kennismaking vertel ik ook meer over mijzelf, lopen we jullie wensen langs en laat ik jullie een voorbeeld album zien met foto’s van een bevalling.
Willen jullie na de kennismaking dat ik jullie bevalling fotografeer dan is het goed om te weten hoe het verder gaat.

Praktisch
Een bevalling is niet te plannen en daarom sta ik vanaf 38 weken stand-by. Dit houdt in dat je mij 24/7 mag bellen of appen zodra de bevalling begonnen is. Het is belangrijk om dit zo snel mogelijk te laten weten zodat ik er voor kan zorgen dat ik snel jullie kant op kan komen.
Begint je bevalling eerder dan 38 weken? Ook dan mag je 24/7 bellen of appen en zal ik mijn best doen alsnog te komen.
De ene bevalling gaat sneller dan de andere. Wanneer je ongeveer 5 centimeter ontsluiting hebt is dat voor mij het moment om te vertrekken.
Ik fotografeer tot ongeveer een uur na de bevalling om alle bijzondere momenten vast te kunnen leggen.
Ik fotografeer op een smaakvolle en discrete manier en zal voornamelijk aan de zijkant of bij het hoofd van de vrouw staan. Geslachtsdelen fotografeer ik over het algemeen niet.

Ik probeer zo onopvallend mogelijk aanwezig te zijn en hou me op de achtergrond.

Ik werk binnen een straal van maximaal 1,5 uur rijden vanaf postcode 7326VR.

Wat krijg je?

Kennismaking bij jullie thuis of op een locatie naar keuze.
Fotografie tot ongeveer een uur na de bevalling, Preview binnen 24 uur.
Minimaal 120 foto’s binnen een week afgeleverd in een online galerij met download functie.
Mooi album achteraf met een door mij gemaakte selectie van de mooiste foto’s.
Reis,- en parkeerkosten inclusief.
Standby garantie vanaf 38 weken zwangerschap.

Investering:

€1299,- inclusief BTW
Aanbetaling van €275,- bij definitieve reservering.
Het restant wordt voldaan na de bevalling. Na volledige betaling ontvangen jullie alle foto’s.

Recensies

Via facebook een valentijnsactie tegengekomen voor een shoot. De afspraak was erg snel en makkelijk ingepland, zelfs op korte termijn. Samen met mijn man en zoontje van 3,5 maand onze familie vast laten leggen tijdens deze fotoshoot. De fotograaf is een onwijs vriendelijke vrouw, wij voelden ons gelijk op ons gemak waardoor er echt onwijs prachtige foto’s en momenten van ons gezinnetje zijn vastgelegd. Dezelfde avond waren de foto’s al bewerkt en konden wij deze al bekijken.

Ik heb er geen woorden voor hoe prachtig de foto’s zijn geworden, echt super gaaf! Wij zijn ontzettend tevreden en raden deze fotograaf aan iedereen aan!

Prachtige kwaliteit foto’s voor een hele mooie prijs.
Bedankt voor deze geweldige ervaring en de foto’s.

– Margit

Veel gestelde vragen

 

Wat als mijn bevalling al voor de 38 weken begint?

Vanaf 38 weken sta ik gegarandeerd stand-by. Mocht jouw bevalling toch eerder beginnen mag je me ook 24/7 bellen of appen. Ik zal er alles aan doen dan te komen, er is alleen geen garantie dat dit lukt. Stel dat het niet lukt om er bij te zijn mogen jullie de aanbetaling gebruiken voor een newbornshoot. Zo hebben jullie toch mooie foto’s van jullie pasgeboren baby.

Wat gebeurd er als er complicaties optreden tijdens de bevalling?

Het kan altijd gebeuren dat er complicaties optreden tijdens een bevalling. Als dat gebeurd zijn er verschillende opties. Tijdens de kennismaking bespreken we dit en kunnen jullie je wensen hierin aangeven.

Stel de bevalling gaat opeens heel snel en je bent te laat?

Ik vertrek ongeveer rond de 5 centimeter ontsluiting maar als je al eerder een bevalling hebt gehad of je verwacht dat het heel snel gaat kan ik altijd eerder komen. Het is belangrijk dat jullie mij zo goed mogelijk op de hoogte houden zodat ik paraat sta als het tijd is om te komen. Gebeurd het toch dat ik te laat ben kom ik graag terug voor een newbornshoot. Hiervoor kan de aanbetaling dan gebruikt worden en hebben jullie toch mooie foto’s.

Wat gebeurd er met mijn foto's?

De bevalling is een intiem en heel persoonlijk moment. Ik respecteer jullie privacy en zal alleen foto’s plaatsen als jullie daar nadrukkelijk toestemming voor hebben gegeven. Als jullie niet willen dat er iets online komt is dat geen probleem.

Mijn werk

Shoot aanvragen

Wat voor een shoot wil je boeken?

Welk pakket wil je boeken?