Aanbod

Wil jij meer informatie over een fotoshoot? Ik heb drie verschillende pakketten zodat er voor iedereen wat is. Deze pakketten kunnen toegepast worden op zwangerschap, gezin, koppel, familie, portret, zakelijk, newborn en cakesmash shoots.

Als je een shoot bij mij boekt krijg je een gratis brochure die je voorbereid op de fotoshoot zodat we jouw foto’s nog mooier kunnen maken.

Heb je vragen of is er iets onduidelijk? je mag altijd vrijblijvend contact met me opnemen.
Hopelijk zien we elkaar binnenkort voor mijn lens en maken we er een onvergetelijk moment van.

Liefs, Tessa

Pakket 1

20 foto’s

brochure ter voorbereiding

bijbestellen mogelijk

gebruik klanten garderobe mogelijk

afgeleverd in high quality bestanden

investering: € 220,-

Pakket 2

 volledige galerij

minimaal 40 foto´s

brochure met tips ter voorbereiding 

gebruik klanten garderobe mogelijk

afgeleverd in high quality bestanden

investering: € 325,-

Pakket 3

minishoot pakket, is niet te boeken maar 

wordt elke 2 a 3 maanden aangeboden

in een bepaald thema

10 foto´s in high quality bestanden

bijbestellen mogelijk

investering: € 119,-

Extra:

  • Bij het boeken van een zwangerschaps,- en newbornshoot ontvang je een combikorting van 10% op jouw newbornshoot
  • Je kunt cadeaubonnen bestellen in elk gewenst bedrag. Deze worden mooi ingepakt en kunnen verzonden of opgehaald worden in Apeldoorn.
  • Cakesmashshoot: voor een cakesmashshoot geldt een toeslag voor de taart en de ballonnenboog van 49,- (m.u.v. pakket 2)
  • Extra foto’s bijbestellen kan voor 7,95 per extra foto (m.u.v. pakket 2)
  • Voor geboortefotografie geld een ander tarief, zie “geboorte“.
  • Alle genoemde prijzen zijn inclusief btw.
  • Prijzen zijn inclusief reiskosten in een straal van 20km vanaf postcode 7326, voor locaties buiten dat gebied geldt een toeslag van 0,45 cent per km.

Algemene voorwaarden:

– Annulering dient minimaal 48 uur van te voren kenbaar gemaakt te worden. Binnen 48 uur worden de kosten van de    shoot in rekening gebracht. Uitzondering hierop geldt bij ziekte of onmacht

– Bij annulering vanaf mijn kant kan er een nieuwe datum gepland worden of krijg je het aanbetaalde bedrag terug.

– Bij slecht weer kunnen we een nieuwe datum plannen in overleg.

– Foto’s worden nooit zonder toestemming gedeeld, pas na goedkeuring zullen ze gebruikt worden voor website en/of    socials. Dit is niet verplicht.

Recensies

Heel erg blij met de fantastische foto’s die Tessa gemaakt heeft van ons gezin!! Tijdens de shoot zorgt ze voor een hele ontspannen, relaxte sfeer. Snelle levering van de foto’s en ook heel leuk om voor de levering af en toe een foto toegestuurd te krijgen. Fijn contact gehad! Tessa, je bent geweldig en ik zal je ook zeker aanraden! Dankjewel voor alle mooie, waardevolle foto’s.

– Wieke

Eigenlijk kan ik de fotoshoot en de foto’s van Tessa in 1 woord omschrijven, fantastisch! We deden een familieshoot met drie kleine kinderen en ze wist iedereen op z’n gemak te stellen. Daarnaast heeft ze superleuke affiniteit met de kindjes. De foto’s zijn ook echt ontzettend mooi geworden! Naast de positieve ervaring op de fotoshoot zelf, levert ze ook nog eens mega snel. Dus al met al niets dan lof en een echte aanrader!

– Chantal

Wat heb je mooie foto’s gemaakt van mijn zus en ik! Je dacht mooi mee, stelde ons op ons gemak en we lachten samen. En toen… heel snel ook nog… de foto’s. Wooooww die kleuren!! Zo zo zo mooi bewerkt. Ik ben blij dat we naar jou zijn gegaan voor foto’s en we komen zeker nog vaak terug!

– Ymke

Mijn werk

Shoot aanvragen

Wat voor een shoot wil je boeken?

Welk pakket wil je boeken?